Сім модних показів сезону весна-літо 2019

У ці вихідні, 23 і 24 березня, у ТРК «Поділля City» проходитимуть покази вінницьких дизайнерів та магазинів одягу VINFashion Week! Свіжий сезон, свіжі враження! 1500 гостей та чимало краси навколо! А також – окрема художня локація, з виставкою робіт вінницьких художників. І ще – благодійність: виставка-продаж  картин, створених дітьми з дитячого будинку «Гніздечко». Ці роботи можна буде придбати, чим зробити свій внесок в культурний розвиток маленьких мрійників!

Організатори VINFashion Week: агенція DAY DELUXE events та студія декору «Брусника». Головним спонсором цьогорічного заходу є ТРК «Поділля City», також спонсори: мережа крамниць «Я — Господиня», студія графічного дизайну Dedey Design, компанія «РеклаМАХ», фітнес клуб Fitness Time, салон квітів та декору Florans, антикварний салон «Презентъ». З питань запрошень звертайтесь за телефоном 097 729 91 26.

Розклад показів VINFashion Week  сезону весна-літо-2019

23 березня

13:30 Авторське ательє Людмили Квєтної 15:00 PANNA boutique 16:30 Дизайн-студія DESS 18:00 Дизайн-студія Аlexandra Khedoyan

24 березня

15:00 Дизайн-студія Наталії Горбонос 16:30 Студія дизайнерського одягу InDresser 18:00 Дизайн-студія KVITKA

Відкриваються покази святом – саме цієї весни авторське ательє Людмили Квєтної святкує 20-ту річницю свого існування!  Тож колекція носитиме назву «2 по 10 (два по десять – двадцять!» і буде присвячена усім, хто був поряд з дизайнеркою, підтримував, надихав, мотивував та спрямовував на пошуки нового, цікавого, незвичайного. У яскравій колекцію буде застосовано виключно натуральні, високоякісні і нестандартні тканини: з 3-D ефектом, зі спеціальними покриттями, з незвичайними властивостями. Це різноманітний шовк, двосторонні та стьобані тканини, плащовки, тканини з напиленням, чимало варіацій на модну тему плісировки.

Далі черга PANNA boutique, а кожна колекція від цього бренду особлива! Італійський бренд МАХА Elusive презентує колекцію «Невловима» і стверджує, що артистичній панночці навесні одноманітність чужа, тож пропонує приміряти ролі і силуети, гратися з кольорами і текстурами, розкривати нові грані чарівності і полюбити кожне «я» навколо! Легким, яскравим весняним настроєм буде сповнено весняно-літній показ від PANNA boutique!

Витончена весняна краса від дизайн-студії DESS дивуватиме. «Під час створення нової колекції ми надихались японською естетикою, яка включає в себе як традиційні, так і сучасні елементи, зокрема і привнесені з інших культур. Нашим моделям притаманні багатошаровість, асиметричність, конструктивізм, чистота ліній, контраст білого та чорного. Назва колекції - «Ідзумі»/джерело/. Для нас це - джерело природної краси, свіжих ідей, пошуку нового звучання традиційних образів та естетичних ідеалів», - розповідають дизайнерки Олена Соколова та Олена Сергєєва.

Завершуватиметься перший день показів колекцією від молодої дизайнерки Олександри Хедоян. Назва розкішної колекції – «Passion» («Пристрасть»). Це елегантні вечірні наряди у чорних та червоних кольорах для впевнених у собі жінок, які не бояться сміливих модних рішень.

Другий день розпочнеться «Весняним шопінгом», саме таку назву – Spring Shopping – носить нова колекція від Наталі Горбонос. Бажання весни, бажання жінки оновлюватись і виглядати свіжою, як природа навколо. Весною так хочеться свята, радіти теплому сонечку, пахощам квітучих дерев і… весняним обновкам! Дизайнерка пропонує для нового сезону комбінезони, сукні і кардигани, створені у її неповторній манері. Все в приємних весняних кольорах і з комфортних тканин.

А далі нас покличуть до столиці моди, Парижу. Неповторну колекцію-подорож запропонує студія дизайнерського одягу InDresser. Її назва – «Mon ame»( Моя душа). Глядачі зможуть відчути атмосферу та настрій країни на березі Сени не встаючи з місця. Колекція покликана відкрити душу та настрій справжньої француженки яка живе в кожній жінці, стати першим кроком до щоденної елегантності та джерелом яскравих вражень.

Завершувати VINFashion Week буде показ від майстерні KVITKA. 75 образів у колекції з назвою «Зачарована». Дивовижні чари охоплюють кожну жінку, що носить вишитий вручну одяг. Доторкніться до цієї магії самі, поглянувши на колекцію зблизька – кожен стіжок виводить на тканині окрему чарівну історію, з нотками народного стилю, дещицею вінтажу та крапельками ностальгійного ретро. Вишиті історії і вишиті емоції. Випробуйте на собі магію одягу від KVITKA!


Теги: мода

Переглядів: 3786
Поширень: 0

Останні новини