Прикордонники Вінниччини вибороли перше командне місце на чемпіонаті з гирьового спорту

Чемпіонат Держприкордонслужби із гирьового спорту проходив протягом двох днів. Змагання відбувалися у приміщенні спорткомплексу Національної академії Державної прикордонної служби України імені Богдана Хмельницького. У них взяли участь команди прикордонників регіональних управлінь та частин центрального підпорядкування.

Як повідомляє Держприкордонслужба, в чемпіонаті стартували понад 100 спортсменів. Їх об’єднали у 24 команди. Серед учасників були заслужений майстер спорту України, три майстри міжнародного класу, десять майстрів спорту України і вісім кандидатів у майстри. Одночасно змагалися по кілька спортсменів, за виступами яких спостерігали представники суддівської бригади.

Перед початком ігор голова спортивного комітету Держприкордонслужби Микола Подоляк привітав гирьовиків зі спортивною подією. Він зауважив, що поєднання фізичної культури та спорту – це символ молодості, велич мужності та духу. Микола Подоляк назвав учасників чемпіонату України майбутнім нашої держави.

Приємно, що у такій сильній компанії прикордонники Вінниччини не розгубилися. Навіть більше – команда Могилів-Подільського прикордонного загону посіла перше командне місце на чемпіонаті Держприкордонслужби з гирьового спорту! До неї входили старші прапорщики Роман Бойко, Олександр Мельничук, Олександр Гончак і старший сержант  Вадим Батожний. Кращі спортсмени отримали від організаторів красиві Кубки і медалі.


Переглядів: 3294
Поширень: 0

Останні новини