Автопарк вінницької поліції охорони поповнився новими автівками

Чотири «Volkswagen Polo» та одна «Skoda Rapid» поповнили автопарк вінницьких поліцейських охорони. Ключі від нових автівок екіпажам охорони вручив начальник Департаменту поліції охорони Олександр Гаврилюк та керівник поліції Вінниччини Юрій Педос.

22 березня на площі Василя Стуса начальник Департаменту поліції охорони Нацполіції України Олександр Гаврилюк, начальник Головного управління Національної поліції у Вінницькій області Юрій Педос та керівник управління поліції охорони у Вінницькій області Сергій Голодюк вручили п’яти екіпажам поліцейських груп реагування ключі від нових  «Volkswagen» та «Skoda».

- Сьогодні черговий раз оновлюється автопарк вінницької поліції охорони, який фінансується за кошти, отримані за надання охоронних послуг згідно договорів. Це дасть змогу групам якісніше та ефективніше реагувати на виклики та затримувати правопорушників на місцях вчинення злочинів, - сказав Олександр Гаврилюк та побажав успіху вінницьким поліцейським охорони.

- Дякую  Національній поліції та поліції охорони за підтримку наших поліцейських. Я впевнений, що екіпажі поліції охорони сумлінно виконуватимуть свої службові обов’язки, а отримані нові автомобілі дозволять швидше реагувати на повідомлення про правопорушення та протидіяти злочинності, - заначив керівник обласної поліції Вінниччини Юрій Педос.

За словами начальника Управління поліції охорони у Вінницькій області Сергія Голодюка, отримані автомобілі будуть задіяні для несення служби в м. Вінниці під час спрацювання засобів охоронної та пожежної сигналізації, а також для охорони публічної безпеки. Придбані вони за кошти Управління поліції охорони у Вінницькій області, отримані в результаті виконання договірних зобов’язань з суб’єктами господарювання різних форм власності. Вартість однієї становить 371 тисячу гривень.  Сьогодні автопарк поліції охорони у Вінницькій області налічує 62 автомобіля




Переглядів: 6767
Поширень: 0

Останні новини