Вінницька обласна дитячо-юнацька спортивна школа отримала в подарунок новий мікроавтобус

Сьогодні, 22 березня, з робочою поїздкою до Вінниці завітав Міністр молоді і спорту України Ігор Жданов.

Під час поїздки Міністр ознайомився зі спортивною інфраструктурою області, зокрема, відвідав Вінницькі міські дитячо-юнацькі спортивні школи № 1 та № 5, комунальний заклад «Вінницька обласна СДЮСШОР з хокею на траві «Олімпія», ознайомився з ходом ремонтних робіт в спорткомплексі «Здоровꞌя», а також поспілкувався з учнями і викладацьким колективом Вінницького гуманітарно-педагогічного коледжу.

Також сьогодні комунальному закладу «Вінницька обласна комплексна ДЮСШ» вручено для потреб спортсменів мікроавтобус марки Фольксваген. Оглянувши матеріально-технічну базу закладів, Ігор Жданов наголосив, що підхід, коли сфера фізичної культури та спорту фінансувалася за залишковим принципом, залишився в минулому.

Для інформації: Комунальний заклад „Вінницька обласна комплексна дитячо-юнацька спортивна школа” створено у 2018 році. Це один із найбільш потужних в області, оскільки в ньому функціонують дев’ять відділень з таких видів спорту, як бадмінтон, бокс, боротьба греко-римська, боротьба самбо, велоспорт, дзюдо, кікбоксинг, естетична групова гімнастика, карате кіокушинкай. До занять залучено більше 700 юних спортсменів, тренування проводять 38 тренерів-викладачів.



Переглядів: 2707
Поширень: 0

Останні новини