Сонячний Кубок Поділля 2019 об'єднав більше ста учасників у грі в боулінг

За головний приз - «Сонячний Кубок Поділля 2019», змагались 18 вінницьких команд. Хто зіб’є більше кеглів – вправлялись підприємці, освітяни, медики, політики, банкіри, представники центру «Гармонія» та команда сонячних діток.

Понад сто учасників зібрала гра в одному з торговельно-розважальних центрів. Її присвятили до всесвітнього дня захисту людей з синдромом Дауна.

«Це велика соціально-важлива подія. Втретє ми проводимо цей кубок. Ми популяризуємо толерантне ставлення, відкритість та підтримку сімей, в яких є діти з особливими потребами, розвіювання негативних стереотипів. А ще, кожна команда робить свій благодійний внесок. Ці кошти ми збираємо по крупинці з усіх акцій, щоб оплатити заробітну плату нашим вчителям центру «Сонечко», - розповідає співорганізатор турніру, мама сонячної дівчинки та учасниця ГО «Вінниця Даун Синдром» Тетяна Гнатик.

Під час свята працювала локація для охочих долучитися до всесвітнього флешмобу #LOTSOFSOCKS, де можна було придбати оригінальні різнокольорові шкарпетки, дизайн яких є абсолютно однаковим у всіх країн-учасників акції, зробити фото, поспілкуватися і виявити свою прихильність діткам із синдромом Дауна.

Кошти зібрані під час боулінг-турніру підуть на реалізацію програми профорієнтації підлітків з синдром Дауна, а також на облаштування навчального простору та створення доступних умов для навчання дітей.

Кубок переможця виборола команда – початківець «Сонях», ТМ «Віол».



Переглядів: 3242
Поширень: 0

Останні новини