Зачарувати невимовною красою - творча майстерня KVITKA продемонструвала нову колекцію

Краса ручної вишивки та вивірений звабливий крій, виключно натуральні тканини та уважний підбір кольорів і відтінків – у всіх, хто хоч раз торкнувся виробу від майстерні KVITKA Ірини Олонічевої, затамовується подих від захоплення рукотворними розшитими шедеврами одягу.

Якими чарівними можуть бути нев’янучі квіти, вишиті дбайливими руками майстринь! Близько 75 образів увібрав у себе показ цьогорічної колекції, що носить назву «Зачарована». А один з костюмів було розіграно серед присутніх.

Показ складався з двох частин. У першій більше було суконь та костюмів стриманого крою, оздобленого вишивкою у певних місцях. Друга ж частина складалась із бестселерів майстерні: лляні сукні з авторською вишивкою у змішаній техніці, мереживні блузки і цілий сонм стилізованих під народне вбрання костюмів, що складались із легкої батистової блузи, жилетки-керсетки та спідниці-запаски.

Ці наряди дизайнерка Ірина Олонічева створила для дівчат-подружок нареченої, а вбрання самої нареченої було створено для наступного після одруження дня. Коли молодій уже покривають голову наміткою, а її костюм святкового червоного кольору.

Вишивка вовною по вовні, вишивка хрестом на костюмах, вишите мереживо і старовинні елементи крою, об’ємні «нитяні» ягідки на сукенках… Цілі вишиті історії, вишиті емоції і вишиті чари. Це магія одягу від KVITKA!

Дивовижні чари охоплюють кожну жінку, що носить вишитий вручну одяг. Доторкніться до цієї магії, поглянувши на колекцію – кожен стіжок виводить на тканині окрему чарівну історію, з нотками народного стилю, дещицею вінтажу та крапельками ностальгійного ретро.

У кожної жінки є можливість стати особливою, «Зачарованою», достатньо лише приміряти цей вишитий та створений з любов’ю одяг!



Переглядів: 4134
Поширень: 9

Останні новини