«Відро» медалей привезли додому вінницькі хіп-хопери із танцювального конкурсу «Golden Lion»

Юні вінничани вибороли пів сотні медалей та кубки переможців на змаганнях із сучасного танцю, які пройшли днями у Львові.

Два дні поспіль вихованці студії сучасного танцю «Три Зет» показували свою майстерність на паркеті. Участь у «street dance show» взяли як команди-початківці, так і аксакали. Боролись за «Кубок західного регіону» із суперниками з Молдови, Польщі, Білорусі та спортсменами з десятка інших міст України. Один із перших кубків «Golden Lion» дістався основному складу — команді «PlayaZZZ».

«До цих змагань наша команда готувалась кілька місяців. Ціна нашої перемоги – це щоденні виснажливі тренування, ми відточували постановку, зубрили важки зв’язки. В результаті, коли оголошували переможців, називають 3-тє, потім 2-ге, і тут тиша, і оголошують нашу команду. Це було щось неймовірне, така ейфорія і радість. А взагалі, танці для мене — це щось більше, ніж хобі. Це вже в мене такий стиль життя», - ділиться враженнями 11-ти річна учасниця команди основного складу Анастасія Корженівська.

До речі, минулого року, команда юніорів також приїхали зі Львову чемпіонами.

«От і цього річ ми знову непереможні. Навіть найменші наші денсери, "починашки", яким ледь по 6 років, достойно представили Вінницю. А в цілому, за два дні, наші команди, дуети та соло зібрали відро медалей, бо порахувати в результаті їх так і не змогли», - жартує та не нарадується успіхами своїх вихованців тренер та керівник студії Іван Козак«Це одні із найсерйозніших змагань, де діти показують свій рівень підготовки, підвищують майстерність, демонструють себе та переймають щось для себе від інших учасників. Це обмін досвідом. Це чудова практика», - зазначає тренер.

Наразі команда юніорів готується до наступних випробувань. Незабаром на них чекає чи не найважливіша подія року. «Hip Hop International» - відбірковий чемпіонат світу, який пройде наприкінці квітня у Столиці.



Переглядів: 3011
Поширень: 3

Останні новини