Модні покази VINFashion Week: сім варіацій на тему весна-літо 2019

Минулими вихідними у ТРК «Поділля City» відбулись покази вінницьких дизайнерів та магазинів одягу VINFashion Week. Чимало модних вінничан та вінничанок відвідали захід.

Було продемонстровано сім самих різноманітних колекцій: спортивний стиль і вишуканий, вечірня та повсякденна мода, ексклюзивний дизайнерський одяг, елегантний та модний.

Організаторами VINFashion Week виступили: агенція DAY DELUXE events та студія декору «Брусника». Головним спонсором цьогорічного заходу є ТРК «Поділля City», також спонсори: мережа крамниць «Я — Господиня», студія графічного дизайну Dedey Design, компанія «РеклаМАХ», фітнес клуб Fitness Time, салон квітів та декору Florans, антикварний салон «Презентъ».

Покази відкрила яскрава, святкова, ювілейна колекція від ательє Людмили Квєтної, яке святкує 20-ту річницю свого існування.  «2 по 10 – двадцять!» дизайнерка присвятила усім, хто був поряд з нею, підтримував, надихав, мотивував та спрямовував на пошуки нового, цікавого, незвичайного усі ці роки. Колекція уславлювала фірмову жіночність і вміщувала вибух кольорів, розмаїття фактур, цікаві прийоми крою і привабливі стилістичні вишуканості.

PANNA boutique – успішний магазин модного одягу. Артистичній дівчині PANNA навесні 2019 чужа одноманітність. Одна за іншою вона приміряє ролі і силуети, кольори і текстури – все, щоб розкрити нові грані чарівності і полюбити кожну. Завершився показ елегантно-спортивної колекції різнокольоровими кульками, а потім був ще один сюрприз – вихід головного дизайнеру італійського бренду МАХА Лари Блейхер.

Дизайн-студія DESS давно має своїх прихильників і щосезону демонструє цікаві колекції. На цей раз Олена Соколова та Олена Сергєєва запропонували поринути у дух Японії в колекції «Ідзумі» («Джерело»). Та не лише традиційними широкими рукави та поясами дивували дизайнерки, знайшлось місце і конструктивізму та асиметрії, багатошаровості та чистоті ліній, яку пропагують японські дизайнери сучасності. 

Завершувався перший день показів показом колекції «Passion» («Пристрасть») від Олександри Хедоян. Драматичні довгі елегантні вечірні наряди у чорних та червоних кольорах, з великою кількістю оздоблення стразами, пір’ям, мереживом, з цікавим поєднанням фактур, адресувались впевненим у собі жінкам, які не бояться сміливих модних рішень.

Другий день розпочався «Весняним шопінгом» від Наталі Горбонос. Вбратись у гарну весняну обновку з приходом першого тепла після довгої зими – найприродніше бажання жінки. Прикрашені вишивкою та малюнками, а також плетеними гачком елементами обновки милували око. Це були милі блузки, комфортні спіднички, чарівні сукенки, затишні кофтинки, модні комбінезони і трикотажні комплекти. Дівчата, що ходили подіумом, зупинялись помилуватись собою у дзеркалі та прихопити фірмовий пакет від дизайнерки.

Студія дизайнерського одягу InDresser демонструвала колекцію з назвою Mon ame, що французькою «Моя душа». Атмосфера та настрій модної Франції надихали дизайнерів бренду. Класичні сукні та костюми закликали віднайти у собі елегантність справжньої француженки, що живе в кожній жінці, насолодитись хорошим настроєм та впевненістю у собі, що її дарує якісний одяг.

Завершував VINFashion Week показ від майстерні KVITKA. 75 образів у колекції з назвою «Зачарована». Краса ручної вишивки та вивірений звабливий крій, виключно натуральні тканини та уважний підбір кольорів і відтінків – у всіх, хто хоч раз торкнувся виробу від Ірини Олонічевої, тамує подих від захоплення рукотворними розшитими шедеврами одягу. Лляні сукні з авторською вишивкою у змішаній техніці, мереживні блузки і цілий сонм стилізованих під народне вбрання костюмів, що складались із легкої батистової блузи, жилетки-керсетки та спідниці-запаски підкорили модних вінничанок.



Переглядів: 3902
Поширень: 3

Останні новини