Сергій Моргунов: Я віддав свій голос за європейський вибір нашої держави

Сьогодні, 31 березня, Україна обирає Президента держави, який визначатиме курс розвитку країни на найближчі п’ять років. У день виборів на свою виборчу дільницю, яка знаходиться в приміщенні школи №36, прибув і Вінницький міський голова Сергій Моргунов з дружиною Наталією.

У коментарі вінницьким медіа він підкреслив, що від сьогоднішнього вибору українців залежить майбутнє нашої держави. Міський голова сподівається, що люди думають про майбутнє України, про те, в якій країні будуть жити їхні діти та онуки і вважає, що якщо буде свідома нація, то буде і свідома держава.

«Я відав свій голос за те, щоб далі продовжувалися реформи, за європейський вибір нашої держави, за подальший розвиток місцевого самоврядування і впровадження реформи децентралізації, результати якої за чотири роки ми відчуваємо і на рівні територіальної громади Вінниці, і держави в цілому», - зазначив міський голова.

Також Сергій Моргунов додав, що він віддає свій голос  за сильну українську армію, за  членство в ЄС і НАТО. 

«Фактично я проголосував за те, щоб Україна була незалежною та заможною. За все те, за що боровся Майдан і відбулась Революція Гідності, за що стоять наші воїни на Сході, щоб все це не пішло в небуття, щоб та кров, яка була пролита українським народом, завжди пам’яталася. Для мене важливо, щоб люди відчували себе комфортно, проживаючи в Україні, щоб поверталися додому, ті, хто в силу тих чи інших обставин, покинули державу, працюють і живуть за кордоном. На все це є шанс. Важливо, щоб в Україні працювала дієва команда на різних політичних рівнях, і в тому числі – на рівні місцевого самоврядування», - сказав Сергій Моргунов




Переглядів: 4930
Поширень: 0

Останні новини