Вінницькі тхеквондисти виграли 27 медалей на чемпіонаті України

У Харкові, в Палаці спорту «Локомотив», пройшов чемпіонат України з тхеквондо (ВТФ). Кращих у цьому марафоні визначали у розділах «керугі» (спаринги) і «пумсе» (показова програма).

Глядачі побачили яскраві поєдинки найсильніших спортсменів країни. Безкомпромісні бої та непередбачувані результати, це і є краса стародавнього корейського бойового мистецтва – тхеквондо. З кожним чемпіонатом зростає його популярність в Україні. Все більше людей приєднуються до цього виду спорту.

Недарма у розділі «керугі» приймали участь понад 2000 спортсменів різних вікових категорій: дорослі, молодь, юніори, кадети, юнаки та молодші юнаки. Між собою змагалися збірні команди з 20 областей України. Збірна Вінницької області здобула 3 золотих, 1 срібло, 13 бронзових.

На чемпіонаті країни у розділі «пумсе» (показова програма) збірна команда Вінницької області виборола 4 золотих, 3 срібних та 3 бронзових медалі.

В підсумку збірна Вінниччини посіла третє командне місце в Україні. А наш Павло Бачинський був визнаний кращим спортсменом змагань серед чоловіків.



Переглядів: 1776
Поширень: 0

Останні новини