Платники податків Вінниччини перевищили минулорічний внесок до зведеного бюджету на 728,6 мільйонів гривень

Загалом упродовж першого кварталу 2019 року загальна сума перерахованих до зведеного бюджету платежів склала більше 3 млрд 748,7 млн грн. За словами начальника Головного управління ДФС у Вінницькій області Руслана Осмоловського, минулорічний показник січня-березня перевищено на 728,6 млн грн.

Із загальної суми до держбюджету впродовж цього часу надійшло майже 1 млрд 785,4 млн грн податкових платежів. Місцеві скарбниці впродовж січняберезня 2019 року отримали близько 1 млрд. 963,4 млн грн. За словами посадовця проти аналогічного періоду минулого року спостерігається позитивна динаміка у сплаті основних бюджетоформуючих платежів, таких як податок на доходи фізичних осіб (+ 349,8 млн грн), податку на прибуток (+ 88,8 млн грн), єдиного податку (+ 44,7 млн грн) та плати за землю (+ 23,6 млн грн).

Підсумовуючи такі вагомі показники, очільник фіскальної служби області Руслан Осмоловський наголошує, що сьогодні стабільності у виконанні прогнозованих показників та ще й з приростом вдається досягати, насамперед, завдяки свідомому ставленню платників податків регіону до перерахування належного у казну, підвищення рівня зарплат, а також посилення заходів із легалізації доходів та детінізації економіки.



Переглядів: 2083
Поширень: 0

Останні новини