Вінничани мають можливість скористатися новим електронним сервісом міграційної служби

Управління Державної міграційної служби України у Вінницької області в черговий раз інформує громадян про впровадження нового електронного сервісу, за допомогою якого отримати консультацію з оформлення біометричних документів та скористатися офіційними електронними сервісами міграційної служби можливо в інтерактивному режимі – у популярних месенджерах Viber та Telegram.

Чат-бот – це вже 12-й електронний сервіс, створений міграційною службою з метою підвищення якості надання адміністративних послуг та зменшення корупційних ризиків у діяльності підрозділів ДМС.

Робота чат-бота полягає в тому, що він поставить особі кілька запитань щодо індивідуальних умов оформлення документа та поінформує, які саме документи потрібно мати із собою під час оформлення у міграційній службі або центрі надання адміністративних послуг (ЦНАП). В інтерактивному режимі можна отримати консультацію про оформлення всіх біометричних документів, які видає ДМС -  ID-картки, закордонний паспорт, а також посвідки на постійне та тимчасове проживання для іноземців та осіб без громадянства.

Більш докладна інформація щодо сервісу розміщена за посиланнями:

https://www.facebook.com/SmartCityZp/videos/369834697078908;

https://www.facebook.com/passportcenterua/videos/422151855204367/



Переглядів: 1732
Поширень: 0

Останні новини