З середини березня Муніципальна служба правопорядку склала 22 адміністративних протоколи за спалювання листя

У Вінниці Муніципальна служба правопорядку проводить рейди містом по виявленню випадків спалювання листя. За два тижні роботи працівники служби склали 22 протоколи про адміністративне порушення. Тим, хто спалює листя загрожує штраф від 340 до 1700 грн.

Щороку у місті проходить робота по збереженню чистого довкілля. Проте, деякі вінничани усвідомлено шкодять навколишньому середовищу, спалюючи листя та інші побутові відходи. Тому кожної весни та осені міська влада разом із Муніципальною службою правопорядку, квартальними комітетами посилюють у приватному секторі роботу, яка спрямована на зменшення кількості випадків спалювання непотребу.

Цієї весни у Вінниці працює шість спеціальних мобільних груп, які виявляють тих хто спалює листя. За кожною групою закріплена конкретна територія. 

«До складу мобільних груп входять працівники Муніципальної служби правопорядку,  працівники виконавчих органів міської ради, квартальних комітетів та екологічної інспекції. Складені протоколи передаються на розгляд комісії», - каже начальник Муніципальної служби правопорядку Вінницької міської ради Віталій Чигур.

Вінничани, які стали свідками паління листя, можуть повідомити про це Муніципальній службі правопорядку за тел. +38(050)-747-65-63, або надіслати фотографію і коментарі через Viber або Facebook.




Переглядів: 2487
Поширень: 0

Останні новини