Де у Вінниці дозволили торгувати штучними квітами та товарами святкової тематики

Виконком Вінницької міської ради надав дозвіл трьом підприємствам на організацію торгівлі штучними квітами та товарами святкової тематики.

Відповідно до рішення торгівлю штучними квітами та товарами святкової тематики дозволили з 20 квітня до 5 травня на площах перед ринками «Урожай», «Центральний», «Вишенька», «Привокзальний».

«1.Підприємству облспоживспілки «Госпрозрахункове об’єднання ринків м. Вінниці» для організації торгівлі штучними квітами та товарами святкової тематики погодити місця за адресами:

вул. Пирогова, площа перед ринком «Урожай»; пр. Коцюбинського, площа перед ринком «Центральний», терміном з 20 квітня 2019 р. по 05 травня 2019 р.

2. Товариству з обмеженою відповідальністю «LORDEX Менеджмент Груп» для організації торгівлі штучними квітами та товарами святкової тематики погодити місце за адресою:

вул. Келецька, 122а, площа перед ТК «Вишенька», терміном з 20 квітня 2019 р. по 05 травня 2019 р.

3. Приватному підприємству «ОКЕАН-1» для організації торгівлі штучними квітами та товарами святкової тематики погодити місце за адресою:

площа Привокзальна 1, територія перед ринком «Привокзальний-2», терміном з 20 квітня 2019 р. по 05 травня 2019 р.

4. Відповідальність за утриманням та прибиранням території відведеної під торгівлю покласти на адміністрації ринків «Урожай», «Центральний», торгівельного комплексу «Вишенька» та ринку «Привокзальний-2», - зазначено в документі



Переглядів: 2675
Поширень: 0

Останні новини