«Vinytsia Fashion Week Kid»: по вінницькому подіуму дефілювали модні малюки з усієї України

Яскраві принти, легкі тканини, оригінальний дизайн, клітинка, смужка, рукави різної довжини та різнокольорові «штанини». Дизайнери з усієї України представили оригінальні колекції дитячого сучасного одягу «весна-літо 2019».

У модному вбранні дефілювали майже дві сотні маленьких моделей, більшість з яких — вінничани.

«Головний наш меседж — одягнути українську малечу у вітчизняний одяг. Тому що у нас є багато талановитих дизайнерів, які шиють чудове, якісне та зручне вбрання», - розповідає організаторка модного дитячого показу Кетрін Фокс.

Одна з них - 14-ти річна Вікторія Денисова, випускниця Академії Андре Тана. Дизайнерка представила тинейджерську колекцію «Хрестики-нулики».

«В моїх луках я використала цікаві акценти: рукави різної довжини, різнокольорові «штанки» та асиметрію», - ділиться секретами створення своє колекції юна представниця модної індустрії.

На глядачів чекав сюрприз: дефілювали разом зі своїми маленькими моделями і їхні мами. Фемілі-лук – «колекцію стихій» від вінницької дизайнерки Кетрін Фокс – показали вінничанам вперше. Мами під час дефіле не стримували сліз.

«Моя донечка займається в модельній школі вже другий рік. Коли мені запропонували вийти на подіум разом із нею, я одразу погодилась. Це і підтримка дитини, і щось новеньке для нашої сім’ї. Я хочу бути на неї схожою, а не щоб вона на мене», - розповідає мама 4-ри річної моделі Тетяна Щерба.

Разом зі своєю сонячною донечкою в легких літніх нарядах дефілювала і вінничанка Юлія Антонішина. Її маленька Олександра у модному показі участь бере вдруге. «Це для нас шанс бути такими ж, нас приймає суспільство, це дуже чудово, що нас запрошують на такі заходи», - каже мама маленької  моделі із синдроморм Дауна.

Свої авторські наряди цього дня показали 13 українських дизайнерів. Сподіваються: вінничани з часом стануть більше купувати вітчизняний одяг, для своїх чад, адже він виготовлений переважно із натуральних тканин, що «дихають» та адаптований під дитячі потреби.


Теги: мода Події

Переглядів: 3965
Поширень: 0

Останні новини