До бюджету Вінниччини надійшло більше 1,2 мільярда гривень податків

За підсумками січня-березня 2019 року з доходів працюючих на Вінниччині фізичних осіб до зведеного бюджету було сплачено понад 1 млрд 692,5 млн грн податку на доходи фізичних осіб.

Про це інформує начальник ГУ ДФС у Вінницькій області Руслан Осмоловський.

Він додає, що майже 75 відсотків з цієї суми або 1млрд 263,5 млн грн отримав місцевий бюджет.

"Якщо порівнювати із аналогічним платежем першого кварталу минулого року, то приріст надходжень з податку на доходи фізичних осіб перевищив 26 відсотків. Отже зведений бюджет в абсолютній величині отримав додаткові 349,8 млн грн, у т.ч. місцевий – 261,9 млн грн”, – наголошує очільник фіскальної служби Вінниччини.

За словами посадовця легалізація ринку праці була, є і залишається у пріоритетах діяльності очолюваної ним служби, задля забезпечення надходжень ПДФО, військового збору та єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування, причому у тісній співпраці з органами місцевого самоврядування, представниками Пенсійного фонду тощо.

"Наразі податок на доходи фізичних осіб на військовий збір формують понад 48 відсотків зведеного та понад 66 відсотків місцевого бюджетів. Отож легальні доходи громадян, котрі працюють на Вінниччині, є найважливішим джерелом наповнення спецфондів,  зведеного бюджету загалом та місцевого бюджету зокрема”, – підсумовує Руслан Осмоловський.




Переглядів: 1465
Поширень: 0

Останні новини