На Львівському шосе киянин на мотоциклі в'їхав у авто - чоловік в реанімації

20 липня у Вінниці внаслідок зіткнення мотоцикла та автівки на лікарняному ліжку опинився один з водіїв. За фактом автопригоди слідчі відкрили кримінальне провадження. Аварія сталась близько 17.20 години на вулиці Львівське шосе.

Попередньо встановлено, що 51-річний чоловік, керуючи мотоциклом "ВМW  К1200 С8", допустив зіткнення із задньою частиною автомобіля  "Daewoo Sens", який виконував  маневр повороту.

У результаті аварії постраждав водій двоколісного транспортного засобу - 51-річний житель міста Києва. Він госпіталізований до реанімаційного відділення лікарні.

Транспортні засоби поміщено на арештмайданчик.  Поліція з’ясовує причини та обставини аварії.

Слідчим відділом поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. За таке правопорушення передбачено покарання у вигляді обмеження волі на строк до 3-х років з позбавленням права керувати транспортними засобами на такий самий строк.

Поліція звертається до учасників дорожнього руху з проханням неухильно дотримуватися  Правил дорожнього руху, не перевищувати швидкість, не вдаватися до ризикованих маневрів на дорозі. Від цього напряму залежить життя та здоров’я людей.


Теги: ДТП


Переглядів: 3339
Поширень: 0

Останні новини