Вінницькі патрульні "полюють" на пішоходів, які переходять дорогу в невстановлених місцях

З 1 квітня на території України розпочався комплекс профілактичних заходів під умовною назвою «Пішохід», мета якого - запобігти загибелі та травмуванню пішоходів на дорогах країни. Вінницькі патрульні приділяють особливу увагу виявленню порушень ПДР пішоходами, проводять з ними роз'яснювальну роботу. Наші шкільні офіцери поліції відвідують навчально-виховні заклади, де розповідають про правила безпеки на дорозі.

15-го квітня патрульні провели профілактичну акцію і для дорослих. Поліцeйські зупиняли громадян в місцях, дe систeматично порушують правила, щоб нагадати про права та обов'язки пішоходів, та попереджували про відповідальність за такі правопорушення. Від почату поточного року охоронці порядку виписали 225 постанов на громадян за перехід дороги у невстановлених місцях.

Патрульні сподіваються, що своїми профілактичними заходами зможуть достукатись до свідомості тих, хто нехтує правилами дорожнього руху. Інспектори закликають пішоходів бути дисциплінованими, відповідальними, а також роз’яснювати дітям правила безпечної поведінки та бути для них прикладом, а водіїв – надавати перевагу в русі пішоходам, які перетинають проїжджу частину відповідно до правил!

Пам’ятайте: неухильне дотримання правил – цe запорука вашої безпеки на дорозі!



Переглядів: 2872
Поширень: 0

Останні новини