Кращі оперативники карного розшуку та батальйону «Вінниця» отримали нагороди

Під час розширеної колегії в ГУНП за участі керівників структурних підрозділів керівник обласної поліції Юрій Педос привітав працівників карного розшуку зі 100-річним ювілеєм з дня створення служби. Найкращі оперативники отримали відзнаки та нагороди. Також з нагоди п’ятої річниці з дня створення підрозділу привітали бійців батальйону патрульної поліції особливого призначення «Вінниця».

Керівник обласної поліції Юрій Педос наголосив, що   поліцейські різних підрозділів об'єднані  спільною метою - забезпечення  безпеки в  державі. Оперативники борються зі злочинністю в нашому регіоні,  а бійці батальйону «Вінниця» захищають цілісність нашої держави на Сході.

- Я пишаюсь роботою нашого дружнього колективу. Завдяки співпраці підрозділів, ми маємо один з найвищих показників у роботі. Про це свідчить оцінка людей та рівень довіри громадян, - заначив Юрій Педос та побажав усім добра, здоров’я та миру.

З нагоди Дня карного розшуку міністром внутрішніх справ України та Головою Національної поліції відомчою заохочувальною відзнакою МВС «Холодна зброя» нагороджено заступника начальника Головного управління Національної поліції полковника поліції Олександра Цимбалюка та начальника управління карного розшуку обласного главку підполковника поліції Андрія Дамзіна.

Заохочувальні відзнаки Міністерства внутрішніх справ «Вогнепальна зброя» отримали заступник начальника жмеринської поліції Віталій Курчик та заступник начальника відділу УКР ГУНП Вадим Овчарук.

Нагрудним знаком МВС «За відвагу в службі» та подяками нагороджені п’ятеро розшуківців.

Почесними грамотами Вінницької обласної державної адміністрації та Вінницької обласної ради відзначені оперуповноважені Бершадського, Вінницького, Жмеринського відділів поліції та ветеран органів внутрішніх справ Анатолій Великий.

З нагоди п’ятої річниці з дня створення батальйону патрульної служби особливого призначення «Вінниця» почесні грамоти Вінницької облдержадміністрації та Вінницької обласної ради нагороджені Ігор Дебелий, Валерій Репкін, Андрій Ходацький, Ярослав Кушнір та Владислав Фаренюк.

Подяками ГУНП відзначені бійці «Вінниці» Андрій Коржинський та Олег Фіолевський.

У порядку заохочення дострокові спеціальні звання «полковник поліції» присвоєні заступнику начальника обласної поліції Руслану Морозу, який був першим командиром батальйону «Вінниця», та заступнику начальника управління карного розшуку Володимиру Плотиці.

Крім того, блок кримінальної поліції отримав сертифікат на новий службовий автомобіль «Skoda Rapid»




Переглядів: 10608
Поширень: 7

Останні новини