На виїзді з Вінниці зіткнулись поліцейський «Hyundai» та «КІА» - є постраждалі

22 липня о 15.15 по вул. Хмельницьке шосе у м. Вінниці сталася дорожньо-транспортна пригода за участі патрульного автомобіля «Hyundai Sonata» та «Кіа» внаслідок якої постраждав поліцейський та пасажирка легковика.

За попередньою інформацією слідства, зіткнення з автомобілем «КІА» сталося під час патрулювання екіпажем патрульної поліції по Хмельницькому шосе та здійсненні маневру розвороту. Внаслідок аварії постраждав 28-річний поліцейський, який з тілесними ушкодженнями госпіталізований. На місці події медична допомога надавалась 19-річній пасажирці автомобіля «КІА». Водії обох автівок не постраждали.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами).

На місці події слідчо-оперативна група поліції провела першочергові слідчі дії.

В рамках відкритого кримінального провадження призначено ряд експертиз, опитуються свідки аварії, аналізується відео з місця аварії для з’ясування усіх обставин та причин дорожньо-транспортної пригоди. В ході слідства буде дана належна юридична оцінка діям учасників ДТП.

Таке правопорушення карається штрафом від двохсот до п'ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

 




Переглядів: 3322
Поширень: 0

Останні новини