Наступного місяця у Вінниці відбудеться кастинг на участь у конкурсі "СтудМіс Вінниця - 2019"

Студентки вінницьких вишів вже на низькому старті. Адже 16 травня у ресторані «Велюр» відбудеться фінал регіонального конкурсу краси, сміливості та таланту «СтудМіс Вінниця – 2019». 12 конкурсанток з різних вінницьких вишів змагатимуться за перемогу та можливість представляти Вінницю на Всеукраїнському конкурсі «СтудМіс Україна – 2019». Дівчата продемонструють свою чарівність, грацію та жіночність у кількох дефіле: представлять розкішний одяг від Дому хутряних і шкіряних виробів «Princess», ексклюзивні сукні від засновниці ТМ «RUTA» Людмили Бушинської та вечірні наряди від дизайнера Світлани Теренчук. Традиційним також буде інтелектуальний конкурс. А свій талант конкурсантки покажуть у відео-візитках.

Головний організатор конкурсу – Богдана Плотиця, яка увійшла до топ-5 міжнародного конкурсу World Miss University. У ході прес-конференції вона детально розкаже про умови конкурсу і представить членів журі.

Фінал відбуватиметься за підтримки громадської організації «Кращий художник/The best artist.

Генеральний спонсор ювелірний дім «Kimberli».

Ексклюзивний спонсор Дім шкіри та хутра «Princess».

ДО ВІДОМА: Конкурс краси сміливості та таланту серед студенток «СтудМіс Вінниця – 2019» проводиться в два етапи: перший (відбірковий) та другий (фінальний).

Кастинг уже оголошено. Він відбудеться в галереї «Інтершик» 2 травня о 17:00. Участь у конкурсі можуть брати дівчата віком від 16 до 26 років, які навчаються у вінницьких вишах, мають зріст 160+. Для участі їм потрібно заповнити реєстраційну форму, яка розміщена за посиланням або за GR-кодом, який можна найти на афіші конкурсу.

До фіналу будуть відібрані 12 конкурсанток, які отримають найвищі бали від членів журі та у повному обсязі виконають програму репетиційного періоду.

За результатами конкурсу жодна з фіналісток не залишиться без номінації. Будуть обрані дві віце-міс та одна «МісСтуд Вінниця 2019». Усі учасниці отримають цінні подарунки від наших спонсорів та партнерів.



Переглядів: 5168
Поширень: 1

Останні новини