За рахунок контрольно-перевірочної роботи до бюджету надійшло 16,5 млн грн

Упродовж січня-березня 2019 року підрозділами аудиту ГУ ДФС у Вінницькій області завершено та узгоджено 44 планових та 76 позапланових перевірок юридичних осіб, а також 130 фактичних перевірок. Як наслідок, до бюджетів усіх рівнів було донараховано та пред’явлено до погашення 51,1 млн грн.

Зазначена сума на 31,3 млн грн більше ніж у відповідному періоді минулого року. Загальний рівень узгодження донарахованих сум наближається до 64 відсотків.

Триває контрольно-перевірочна робота і по збитковим підприємствам. Так, за результатами перевірок їм зменшено від’ємне значення об’єкта оподаткування податком на прибуток на 6,3 млн грн, чим упереджено несплату податку на прибуток в наступних податкових періодах на 1,1 млн грн.

Також за результатами контрольно-перевірочної роботи на 684 тис. грн зменшено залишки від’ємного значення з ПДВ, які включаються до податкового кредиту наступних податкових періодів. Загалом за результатами контрольно-перевірочної роботи січня - березня 2019 року до зведеного бюджету надійшло 16,5 млн. грн. Рівень стягнення з усіх донарахувань перевищив 20,5 відсотків, з узгоджених сум – 32,3 відсотка.
 



Переглядів: 1941
Поширень: 0

Останні новини