У Вінниці стартував проект «Кids police city»

Цими вихідними на території бібліотеки-філії №14, що розташована на Хуторі Шевченка, розпочався проект «Кids police city». Його реалізовують Вінницька міська централізована бібліотечна система, представники поліції та громадська організація «Культурний Всесвіт».

Мета проекту - нагадати дітям та дорослим Правила безпеки дорожнього руху, розвивати творчий потенціал дітей; виявити та підтримати юні таланти, підвищити рівень довіри населення до правоохоронних органів та побудувати взаємодію між поліцією і населенням.

Для юних мешканців та їх батьків було презентовано конкурсно-розважальну програму «Зелений вогник», облаштовано яскраву фотозону. Присутніх ознайомили з дитячим ігровим майданчиком. А також було обладнано автотрек з розміткою, знаками та світлофорами. Сюрпризом для малечі став заїзд на територію містечка справжнього поліцейського авто. Усі діти мали можливість посидіти за його кермом. 

У конкурсах брали участь не тільки діти, але й батьки. Учасники отримали пам’ятні подарунки та морозиво. 

Наступна зустріч в рамках проекту «Кids police city». відбудеться у середу, 25 липня. Під час заходу буде презентовано літературу, настільні ігри, пазли про правила дорожнього руху.

Проект «Кids police city» впроваджується за підтримки Інноваційного Фонду з питань взаємодії з громадськістю на засадах партнерства (CPIF), Проекту підтримки підготовки поліцейських (РТАС), що реалізовується в Україні компанією «Агрітім Канада Консалтинг  ЛТД» за фінансової підтримки уряду  Канади.



Переглядів: 2460
Поширень: 0

Останні новини