У Вінниці відбувся ІІІ всеукраїнський турнір з шашок-64

Фестиваль шашок у Вінниці!  3-й всеукраїнський турнір з шашок-64 Vinnytsia Masters 2019 (за версією літаючих шашок) пройшов з 22 до 27 квітня 2019 року за адресою: м.Вінниця, вул. Театральна, 24, МДЮСШ №6. Це вже третій подібний фестиваль у Вінниці, що став традиційним та проводиться щорічно.

В змаганнях взяли участь 38 спортсменів з 8 регіонів країни: Вінницької, Житомирської, Запорізької, Івано-Франківської, Львівської, Миколаївської, Сумської областей та міста Київ. Гравці були поділені на три турніри залежно від звання чи розряду. Змагання проводилися за правилами літаючих шашок-64 з жеребкуванням початкових дебютів та позицій. Контроль часу: 45 хвилин + 15 секунд за хід (для кожної з двох партій мікроматчу).

У програмі фестивалю було проведено три турніри з наступним рівнем допуска:

Турнір A: кмс та мс (за запрошенням, з майстерською нормою) Турнір B: I розряд та кмс (з обрахунком рейтинга) Турнір С: для дітей II та III розряду (для виконання розрядних нормативів)

До складу турніру A увійшли 6 майстрів спорту та 4 кандидати в майстри. Боротьба була настільки запеклою, що ім’я переможця визначалося лише в додатковому матчі – ним став Микола Степанюк. Чудово у майстерському турнірі виступили молоді вінничани Кирило Леонов та Віталій Луценко, які, маючи звання кмс, зуміли обійти багатьох майстрів та стати призерами основного турніру.

Приємно, що до столиці Поділля завітали Андріан Комарницький (Івано-Франківськ), Віктор Костовський (Львів), Владислав Кульчицький (Житомирська обл.), Олександр Ананєв (Миколаїв), Іван Яшний (Мелітополь / Київ), Лев Поліщук (Київ), Владислав Зимовець та його вихованці Дар’я Моторіна, Анастасія Самбур (усі – Шостка, Сумська обл.). На гостей міста була розрахована різноманітна культурна програма, яка включала відвідини знаменитого вінницького фонтану, спортивні ігри в більярд та настільний теніс.



Переглядів: 2503
Поширень: 1

Останні новини