З початку року зведений бюджет отримав від Вінниччини понад 4,9 мільярдів гривень податків

„Загалом за чотири місяці звітного року платники Вінниччини перерахували до зведеного бюджету 4 мільярди 909,3 мільйонів гривень податків і зборів. Цей показник більш як на 954,2 мільйони гривень кращий минулорічного”, – наголошує начальник ГУ ДФС у Вінницькій області Руслан Осмоловський.

При цьому, посадовець зауважує, що перевиконання проти січня-квітня 2018 року простежується як за надходженнями до державної казни – майже 473,3 мільйони гривень, так і за платежами до місцевих  бюджетів – понад 480,9 мільйонів гривень. Це стало можливо завдяки злагодженій роботі усіх підрозділів Головного управління ДФС у Вінницькій області, у тісній співпраці з бізнесом, задля своєчасного наповнення казни.

Найбільшого приросту у надходженнях зведеного бюджету, порівнюючи з минулим роком, вдалося досягти з податку на доходи фізичних осіб – майже 473,0 мільйони гривень, з податку на додану вартість – близько 263,5 мільйонів гривень та єдиного податку – понад 63,9 мільйонів гривень.

Підсумовуючи показники роботи 4-х місяців поточного року, Руслан Осмоловський наголошує, що наповнення бюджетів податковими платежами, що перебувають у зоні відповідальності підрозділів Головного управління ДФС Вінниччини, відбувається за рахунок системного підходу до прогнозно-аналітичної роботи, комплексного відпрацювання податкових ризиків, зусиль із легалізації „тіньових” зарплат та зайнятості населення при відсутності будь-якого тиску на бізнес.




Переглядів: 2474
Поширень: 0

Останні новини