"Карти, гроші... наркота" - у центрі міста виявили підпільне "казино", в якому збували наркотики

Поліцейські Управління карного розшуку, Управління захисту економіки,  Вінницького відділу поліції за процесуального керівництва  прокуратури м. Вінниці викрили незаконну діяльність  групи осіб, які організували в центрі міста в підпільному закладі гру в покер за грошові кошти. В ході обшуку із залученням бійців КОРДу  у зловмисників вилучено гральне обладнання,  грошові кошти, записи з борговими зобов’язаннями .

Документування злочинної діяльності  відбувалось в рамках відкритого кримінального провадження за ст.203-2 КК України (зайняття гральним бізнесом) . За такі дії передбачено покарання у вигляді штрафу від десяти тисяч до  п’ятдесяти  тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

За словами начальника Управління карного розшуку ГУНП у Вінницькій області Андрія Дамзіна, зловмисники  спеціально обладнали  приміщення, куди приходили бажаючі зіграти  в покер за відповідні ставки. За попередньою інформацією, в закладі можна було придбати не лише їжу та алкогольні напої, а й наркотичні засоби.  

Під час проведення санкціонованого обшуку  в приміщенні правоохоронці  вилучили речові докази - колоди карт, набори з фішками, грошові кошти в гривнях та доларах США,  столи, обладнані для гри в покер, записники з нотатками про борги осіб.

На момент обшуку там знаходилися організатори  незаконного бізнесу, обслуговуючий персонал та відвідувачі.

Проводиться подальше розслідування.



Переглядів: 4396
Поширень: 0

Останні новини