Завод з виробництва холодильного обладнання «GreenCool» компанії UBC Group запустив нову лінію виробництва

7 травня, голова обласної державної адміністрації Валерій Коровій  відвідав завод з виробництва холодильного обладнання «GreenCool» компанії UBC Group.

Під час візиту очільник облдержадміністрації ознайомився з роботою нової лінії виробництва холодильного обладнання, розширенням асортименту продукції компанії та використанням найсучасніших технологій, в тому числі і з енергозбереження.

У ході зустрічі директор заводу «GreenCool» Валентин Коваленко ознайомив присутніх з перспективами розвитку та презентував зразки виготовленої продукції.

Наразі на заводі «GreenCool» працює близько 250 співробітників, а до кінця поточного року тут буде створено до 500 робочих місць. Експорт продукції складає понад 50% від обсягів виробництва.

 «Приємно відмітити, що компанія UBC Group – світовий лідер з випуску холодильного обладнання, являється  найбільшим в Україні і другим в Східній Європі виробником холодильних шаф, а  завод «GreenCool» - невід’ємна частина потужного кластера. Такого роду підприємства – це не просто промислова індустрія як така. Це те підприємство, яке біля себе через мультиплікатор створює велику кількість додаткових робочих місць. За нашими підрахунками, одне робоче місце в галузі машинобудування створює навколо себе більше п’яти робочих місць в інших видах бізнесу. Це будівництво, логістика, сфера послуг. А для нас надзвичайно важливим є те, що такі компанії дають можливість концентруватись тут високваліфікованому менеджменту, який формуватиме нову професійну еліту компаній, які працюють на експорт, які вміють працювати з потужними компаніями», – зазначив Валерій Коровій.




Переглядів: 3547
Поширень: 1

Останні новини