Визначено нового шкільного чемпіона Вінниці з КВН

Наразі, у Вінниці з 36 шкіл лише сім спроможні брати участь у КВН-русі міста: ФМГ №17, техліцей, школи № 4, 13, 26, 31, 32. Тут поєднались бажання, талант та харизма учнів, організаторські та креативні здібності педколективу з доброю волею директора закладу.

Саме тому шкільна ліга КВН Вінниці носить назву ЕлітЛіги, і нею опікується департамент освіти, міський Палац мистецтв та громадська організація «Вінницьий клуб веселих та найкмітливіших». Змагання проводяться на призи міського голови Сергія Моргунова. І головний з них - це поїздка восени на Всеукраїнський фестиваль КВН у Затоці.

Початкові етапи сезону 1918-19 років пройшли на майданчику нового молодіжного центру "Квадрат" (дяка керівнику Світлані  Яровій та її команді), а фінал за традицією відбувся в МПМ "Зоря". Грали п'ять команд: «Chilly Willi» - школа № 31, «Про100тех» - техліцей, «Broadway» - ФМГ 17, «Supermassa» - школа № 4 і «Всі свої» - школа № 26. Редактор ліги - Андрій Загорулько, ведуча гри - Юля Шемет. В журі - ветерани КВН-руху та представники департаменту освіти.

Гра була на чотири конкурси: візитка, розминка, відео та переспівки. Попри інтригуючі колізії поєдинку, чемпіонами стала команда гімназистів «Broadway». Цікаво, що до фінального пулу команд вони приєдналися останніми, пройшовши до нього через чистилище «втішного заїзду». А ще - цікаве те, що минулого сезону чемпіоном теж була команда «Broadway», але у іншому складі.

Вітаємо нового-старого шкільного чемпіона КВН Вінниці.



Переглядів: 3603
Поширень: 0

Останні новини