У Вінниці продовжують капітально ремонтувати тротуари

Після вул. Київської, ІІ-ї черги вулиці Верхарна та інших запланованих на цей рік ділянок доріг – дорожні служби уже завершили ще кілька об’єктів. Про це на своїй офіційній сторінці у мережі Фейсбук повідомив Вінницький міський голова Сергій Моргунов

"Зокрема, облаштували майже кілометр тротуару по вулиці Андрія Первозванного на ділянці від 600-річчя до Космонавтів. Також по Зєрова в районі перехрестя з вулицею Юрія Клена, збудували і майже 700 метрів тротуару по Чехова від залізничного переїзду до муніципальних будинків. А в районі перехрестя Барського та Хмельницького шосе додатково відновили сходи та влаштували пандус для зручності людей з інвалідністю. І зробили «карман» для технічної зупинки громадського транспорту.

Уже майже завершені роботи і по вул. Магістратській на ділянці від вул. Лесі Українки до Хмельницького шосе. Тут залишилось встановити додаткове вуличне освітлення та підсвітку на пішохідних переходах.

Тривають роботи по вул. Маяковського – від вул. Ломоносова до вул. Киянки. Також на Старому місті розпочати ремонт тротуару по вул. 8 березня біля школи №19.

Далі по плану – тротуар по 1-му провулку Київському", - написав Сергій Моргунов.





Переглядів: 2722
Поширень: 0

Останні новини