У Вінниці відбудеться благодійна барахолка

22 травня з 18.00 до 22.00 у ресторані Johnny Raw (ТРЦ "Поділля-Сіті, Зодчих,2) відбудеться благодійна барахолка.

Благодійна еко-барахолка - це захід, який відбуватиметься у Вінниці вперше та об'єднає у собі три складових: благодійність, екологія та культура.

В кожного із нас в шафі є непотрібні речі, які не одягаються роками, а у юної Іринки Чіпак із села Хоменки Шаргородського району мрія бути здоровою. Восени минулого року дівчинка потрапила у серйозне ДТП, у результаті якого перебувала у важкому стані з черепно- мозковою травмою, забоєм головного мозку, численними переломами була доставлена у лікарню. Наразі вона має ускладнення, переведена на заочну форму навчання, може сидіти 20-30 хвилин, адже дали затерпає і болить спина.

Тому всі кошти, виручені з продажу речей на барахолці, будуть передані на лікування Іринки.

Бути здоровою мріє і наша планета, яка щодня потерпає від надмірної кількості культури споживання та забрудення.

Тому ми пропонуємо небайдужим вінничанам принести речі, які вже не використовуються, але мають гарний зовнішній вигляд, у дві точки збору: тур-клуб "Бідняжка" (Соборна,7) та ресторан Johnny Raw (ТРЦ "Поділля-Сіті", Зодчих,2).

Приймаються речі, книги, туристичне спорядження, аксесуари у чистому, випраному вигляді. Задумайтеся про те, що ми приносимо не непотріб, а речі, які можуть ще бути корисними комусь. Ті, які вже в поганому стані радимо завезти в притулок для собак, їм завжди потрібні теплі речі. Тому потурбуйтеся про те, щоб речі були чисті та без явних пошкоджень.

В програмі заходу запланована серія майстер-класів та лекцій, що стосуватимуться повторного використання речей та перетворення їх на нові елементи декору, сортування сміття та екологічного способу життя, створенню стильного дешевого гардеробу із вживаних речей, а також створення арт-об’єктів із скляних пляшок (розфарбовування акриловими фарбами).

Також заплановані виступи вінницьких виконавців і неформальна атмосфера спілкування.

Метою заходу є допомогти зібрати кошти на лікування Іринки, підвищити еко-свідомість вінничан, актуалізувати питання споживальницького підходу до ресурсів, а також шляхом мистецьких засобів показати альтернативу забрудненню середовища.

Основна ціль цього заходу «позбавитися непотрібного аби врятувати життя». Ми хочемо показати, що кожен наш крок є важливим для планети та людей, котрі потребують допомогу.

Робити добро, отримувати нові знання і позбавлятися зайвого дуже просто і навіть цікаво — ми обіцяємо це довести. Детальну програму опублікуємо незабаром, а поки оголошуємо збір речей. Графік прийому: тур-клуб «Бідняжка» - пн.-пт.: з 10.00 до 19.00, сб.: з 10.00 до 17.00, неділя - вихідний. Ресторан «Johnny Raw»: з 11.00 до 24.00.



Переглядів: 2630
Поширень: 0

Останні новини