ПриватБанк кредитує агробізнес на особливих умовах

Для того, аби аграрії Вінниччини могли комфортно провадити бізнес та динамічно розвиватися, ПриватБанк пропонує низку можливостей для сільгоспвиробників.

ПриватБанк кредитує аграріїв за трьома пільговими програмами: «АгроКУБ», «Лізинг сільгосптехніки» та «Агросезон». Окрім того, ПриватБанк - уповноважений банк щодо компенсації з держбюджету 25% вартості придбання сільськогосподарської техніки та обладнання вітчизняного виробництва. А невеликі фермерські господарства з посівними площами до 500 гектарів та річною виручкою до 15 млн грн або кооперативи з площами до 1 000 гектарів зможуть відшкодувати майже половину затрачених коштів - аж 40%.

Торік стартувала програма фінансування «АгроКУБ». Вона орієнтована на потреби клієнтів малого та середнього агробізнесу і передбачає швидке отримання кредиту (кілька днів) на суму до 1 мільйона гривень при ставці лише 2% на місяць. Її особливістю є ще й те, що протягом першого півріччя фермер виплачуватиме тільки відсотки, наступні 6 місяців – суму боргу з відсотками рівними частинами. Ще однією перевагою такої форми кредиту є те, що вдруге його можна оформити, не чекаючи повного погашення першого. Щоб отримати фінансування, необхідно заповнити заявку на сайті проекту «Країна успішного бізнесу» kub.pb.ua.

Консультації щодо кредитування аграріїв можна отримати у будь-якому відділенні ПриватБанку на Вінниччині, або ж на офіційному сайті банку. Окрім того, сільгоспвиробники можуть замовити зустріч зі спеціалістом банку за безкоштовним номером 3700.

Ліцензія НБУ: №22 від 05.10.2011 року



Переглядів: 2422
Поширень: 0

Останні новини