У Вінниці повідомили про замінування чотирьох університетів та торговельного центру

Ранком, 24 травня, на поштову скриньку ТЦ Мегамолл, Вінницького технічного, медичного, аграрного та державного педагогічного університетів надійшли повідомлення, що у приміщеннях закладені вибухові предмети. Зазначені об’єкти перевіряють вибухотехніки та кінологи.

Близько 7.50 надійшла інформація від адміністрації ТЦ Мегамол, що на їх електронну скриньку надійшов лист з погрозою, що у приміщенні має статись вибух. На місце виїхали вибухотехніки, кінологи, слідчо-оперативна група поліції, рятувальники, медики. Оскільки заклад ще не розпочав свою роботу, евакуювали його охорону. Обстеженням приміщення вибухонебезпечні предмети не виявлені.

Повідомлення аналогічного змісту надійшли на поштові скриньки чотирьох вінницьких університетів: медичного, аграрного, технічного та педагогічного. Інформація про це до поліції надійшла близько 9.00 год. Ці заклади наразі обстежують вибухотехніки та кінологи зі службовими собаками. Працівники та студенти університетів евакуйовані.

Вирішується питання про відкриття кримінальних проваджень за ст. 259 (Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності) Кримінального кодексу України. Такий злочин карається ув’язненням терміном до шести років ув’язнення.



Переглядів: 3794
Поширень: 3

Останні новини