Вінничанам презентували сектор рекрутингу міської служби зайнятості

23 травня 2019 року в Інформаційному центрі Вінницького міського центру зайнятості, під таким гаслом, відбулася зустріч роботодавців, які мають потребу в укомплектуванні вільних робочих місць з шукачами роботи, студентською молоддю та усіма зацікавленими вінничанами.

В рамках заходу учасникам презентували рекрутинг служби зайнятості, який є дієвим інструментом у підборі персоналу, адже дає змогу якнайшвидше задовольнити потребу роботодавців в кадрах, а тим, хто шукає роботу – оперативно знайти її. Впродовж двох годин, здійснювався підбір працівників на умовах рекрутингу. Інформаційний центр перетворився в жвавий сервісний майданчик: фахівці-рекрутери обласного і міського центрів зайнятості «виступили у ролі» посередників між роботодавцями та кандидатами на вакансії. Більше десяти представників кадрових служб роботодавців міста пропонували роботу та «полювали» на персонал. Фахівці міського центру зайнятості запросили понад двохсот осіб, які перебувають на обліку в центрі зайнятості і, які розмістили власні резюме на сайті work.ua.

«Зараз на ринку праці існує конкуренція серед роботодавців за кваліфікованих співробітників. Для працівників створюються максимально комфортні умови, роботодавці зацікавлені в тому, щоб професійні кадри залишалися на підприємстві, і саме рекрутинг дозволяє знайти відповідних фахівців», — відмітила Олена Лутохіна, директор Вінницького міського центру зайнятості відкриваючи зустріч з роботодавцями.

Вінницький міський центр зайнятості запросив до участі в заході економічно активні підприємства міста, які презентували вільні робочі місця з гарними умовами праці, достойним рівнем заробітної плати, яка перевищує середньо обласний показник. Зокрема, KNESS GROUP пропонували інженерні спеціальності; ПАТ "Плазматек" запрошували на роботу менеджерів, програмістів; ТОВ-НВП "Аргон"- продавців-консультантів, маркетологів, комплектувальників; КП ВМР"Вінницяміськтеплоенерго" - слюсарів, електромонтерів, водіїв; ТОВ "Експрес-бухгалтер" - бухгалтерів.

Варто зазначити, що завдяки ефективній роботі сектору рекрутингу, за чотири місяці 2019 року, більше ста роботодавців міста оперативно укомплектували актуальні вакансії і 166 шукачів роботи працевлаштувалися. До речі, за попередніми даними, під час заходу, більше 150 шукачів роботи надали резюме для подальшого опрацювання роботодавцями та визначення дати співбесіди, а також вісім претендентів на роботу уже отримали запрошення на роботу.



Переглядів: 3448
Поширень: 0

Останні новини