Віддам в добрі руки. У Вінниці проведуть перший «Хвіст-Фест»

1 червня, Площу Європейську на день "віддадуть" безпритульним тваринам. Тут вінницькі волонтери проведуть ярмарок, де вінничани зможуть безкоштовно обрати собі домашнього улюбленця.

Під час фесту, містян знайомитимуть із тими, хто наразі потребує домівки, добрих рук та людської ласки. Це безпритульні дорослі та маленькі собаки і коти.

«Усі охочі, які мають бажання прилаштувати тваринку в добрі руки, можуть також із нею прийти. Головний меседж — виховання гуманного ставлення до тварин та підвищення рівня культури в утриманні тварин та догляду за ними. Усвідомлення того, що тварини є частиною світу, що за жорстоке поводження з ними передбачене покарання. Проінформувати містян, що слід робити в екстрених випадках, куди звертатись і як допомогти тварині. А також, зламати стереотипи про безпритульних хвостанів», - розповідає організаторка ярмарку, вінницька зооволонтерка Руслана Кравченко.

Цей захід має також просвітницькі цілі. Привернути увагу мешканців Вінниці до проблеми безпритульних тварин, вирішити яку можна тільки загальними силами та відповідальним. Під час фестивалю, з тваринками можна буде погратись та зробити фото.

«Хвіст-Фест» почнеться о 14:00 в сквері біля Вежі.



Переглядів: 3513
Поширень: 2

Останні новини