«Територія рішень» на телеканалі ВІТА

Сьогодні отримати перевірену інформацію – це справжній скарб. А особливо, якщо це стосується дієвих порад, які щодня можуть знадобитися. Як позбавити одяг плям, як правильно мити посуд та обрати гелі для душу чи косметику. Статей на цю тему в Інтеренті може бути і безліч, але чи перевіряли автори матеріалів дієвість їхніх порад на собі? Навряд чи... А от журналісти телеканалу Віта вирішили піти іншим шляхом. Допомогти глядачам з порадами, але перед тим, перевіривши їх на собі, ось і з’явилася нова передача «Територія рішень», в якій авторка та ведуча Юлія Бабаєва знаходить дієві рішення для найрізноманітніших проблем.  

Наприклад, батькам ледь не щосезону доводиться обирати взуття для своєї дитини. І в такому випадку, на що звертати увагу: на ціну або ж на ортопедичні якості? На колір чи на зручність? Бо як зазначають лікарі, одного разу неправильно обравши взуття, батьки ризикують назавжди зробити дитину інвалідом. То ж як не знаючи правил вибору, віднайти гарну та корисну для здоров’я пару взуття, серед сьогоднішнього різноманіття вибору? Рішення є і про них розповідають щовівторка о 18:40 на телеканалі Віта в програмі «Територія рішень».

Автором та ведучою програми стала журналістка Юлія Бабаєва.

«Це програма, яку мають дивитися усі домогосподарки чи бізнесмени, незалежно від соціального статусу, адже в програмі ми даємо поради, які стосуються кожного. Наприклад, в першій програмі розповіли, як правильно зберігати шуби, виявляється - це ціле мистецтво і більшість людей навіть не здогадується, наскільки важливо дотримувати визначених правил. Що шубку постійно потрібно просушувати, зберігати подалі від сонячних променів і таких порад в одній програмі, уявіть, ми можемо дати до сотні», - каже Юлія.

Кожна програма присвячена окремій темі, наприклад, як правильно вибрати сонячні окуляри, щоб не нашкодити зору, як легко очистити будинок чи квартиру від плям, пилу та бруду.

«Кожен випуск програми – це скрупульозна добірка дієвих рішень, як народних так і експертних», - зазначає Юлія Бабаєва. «Із конкретних прикладів, мало хто знає, що жирні та масляні плями можна вивести просто бензином. Для цього на виріб потрібно покласти шматок білої бавовняної тканини, а забруднену ділянку тканини протирають з вивороту круговими рухами ватним тампоном, змоченим в бензині. Наприклад, свіжі жирні і масляні плями із світлих тканин можна видалити, одразу посипавши забруднену ділянку порошком крейди, залишеним на пару годин, побороти сліди кави на кольорових речах допоможе гліцерин», - ділиться порадами ведуча.

У вівторок о 18:40 в програмі «Територія Рішень» Юлія Бабаєва розповість розкаже, як обрати сонячні окуляри, щоб не нашкодити зору.


Теги: поради

Переглядів: 3827
Поширень: 0

Останні новини