У Вінниці влаштують «Свято життя»

Вінничани долучаються до відзначення «National Cancer Survivors Day». 2 червня о 12:00 на Вишенському озері влаштують «Свято життя».

Це мегапікнік для тих, хто вижив з онкодіагнозом та людей, що наразі намагаються подолати страшних недуг. Одна з організаторок заходу - вінничанка Марина Кушнір.

Жінка також веде бій за життя із онкозахворюванням. 

«Ми – cancer survivors – люди, котрі постраждали від раку.  На своєму досвіді показуємо, що рак - не завжди кінець життя. Ми є прикладом, що життя існує під час лікування, і після. Ми хочемо розповісти історії боротьби, щоб надихнути тих, хто проходить лікування та поширити в суспільстві думку, що є щасливі історії одужання від раку. І таких чимало. Ми з Катериною Кальчук, моєю співрганізаторкою, - онкоодужуючі і наразі проходимо лікування і як ніхто, знаємо, що таке емоціальний та фізичничний відпочинок, тому що потребуємо його. І ми вирішили підтримати 2 червня всесвітній івент Cancer Survivors Day і в нашому місті. Щоб дати можливість хоча б на один день відволіктись онкоодужуючим та їхній групі підтримці, а це - їхні родини та друзі, від буденного лікування та забути про хворобу», - розповідає Марина. 

Тож, усіх охочих запрошують о 12 годині до Парку Дружби Народів, на берег озера. Із собою радять прихопити ковдру, домашні смаколики, бутерброди, фрукти, воду. Також нагадують про капелюшки від сонця та парасольку у разі дощу. А ще гітару, атрибути для спортивних розваг та гарний настрій! 

Участь у пікніку – безкоштовна. Достатньо зареєструватись за посиланням



Переглядів: 2995
Поширень: 0

Останні новини