Для порятунку онкохворого Дениса Матійчука у Вінниці влаштують благодійний марафон

Сьогодні, 29 травня, на Європейській площі Вінниці громадська спілка «Всеукраїнське об’єднання учасників бойових дій та волонтерів АТО» анонсувала проведення щорічного благодійного забігу «Чужих дітей не буває», присвяченого Міжнародному дню захисту дітей. Зібрані кошти організатори забігу передадуть на лікування онкохворого 3-річного Дениса Матійчука.

За словами голови громадської спілки «Всеукраїнське об’єднання учасників бойових дій та волонтерів АТО Анатолія Слівінського, кошти, зібрані в ході проведення благодійного забігу будуть передані на лікування 3-річного Дениса, який бореться з онкологічною хворобою.

"Не вперше працівники різних підрозділів вінницької поліції беруть візьмуть у цьому благодійному марафоні. Ми переконані, що шанс на одужання та отримання можливості повноцінно жити має кожна людина, а особливо дитина", – зазначила т.в.о заступника начальника відділу комунікації Вінниччини Ірина Добровольська.

У минулому році участь у забігу взяли участь працівники різних силових структур Вінницької області, в тому числі представники Національної поліції.

Благодійний забіг розпочнеться 1 червня з реєстрації учасників о 10.30 на площі Костянтина Могилка (проспект Космонавтів). Старт - об 11.00 Маршрут забігу пройде вулицею Хмельницьке шосе до арки Центрального міського парку. Оголошення результатів відбудеться об 11.45.



Переглядів: 2566
Поширень: 0

Останні новини