До Міжнародного дня захисту дітей у Вінниці привітали дітей-сиріт

Сьогодні, 30 травня, у Палаці дітей та юнацтва напередодні відзначення Міжнародного дня захисту дітей привітали дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування. Вони отримали матеріальну допомогу та солодощі. 

Уже традиційно напередодні відзначення Міжнародного дня захисту дітей влаштовують зустріч для юних вінничан, які позбавлені батьківської опіки, - з концертом та солодкими подарунками. На свято діти та підлітки прийшли із своїми опікунами, піклувальниками, прийомними батьками. Цього року допомогу та солодощі отримали 190 дітей, з них 22 випускників 9-х 11-х класів загальноосвітніх навчальних закладів міста.

Зазначимо, що на обліку у службі у справах дітей перебуває 231 дитина, з них 62 дитини-сироти та 169 дітей, позбавлених батьківського піклування. 204 дитини передано до сімейних форм виховання. У 2019 році усиновлено 5 дітей, передано під опіку 5 дітей, влаштовано до прийомних сімей 2 дитини, тимчасово влаштовані в сім’ї мешканців 3 дитини. У місті функціонує 16 прийомних сімей, одну із них створили цього року. 



Переглядів: 4959
Поширень: 7

Останні новини