Візитівка останнього дня Operafest Tulchyn – селфі з прем‘єром

Прем‘єр-міністр України Володимир Гройсман відвідав Міжнародний фестиваль Operafest Tulchyn  - масштабну для України культурну подію, яка проводиться в невеликому містечку на Вінниччині.  

Зазначимо, що фестиваль проводиться вже втретє, з кожним роком він набирає обертів - розширюється і урізноманітнюється програма, збільшується кількість глядачів. За підрахунками організаторів в нинішньому році фест відвідали близько 70 тисяч глядачів.

Програма фестивалю була насиченою,  подивитись усе було просто неможливо. Тож доводилось обирати.

Володимир Гройсман разом з дружиною вирішили завітати до Тульчина в останній день фестивалю.

Звичайно, що поважного гостя пізнавали,  містяни охоче спілкувались, жартували, жартували. Селфі з прем‘єром  стало «візитівкою» заключного дня  Operafest Tulchyn.

Володимир Гройсман поділився враженнями від фестивалю.

«П'ять днів, 12 унікальних постановок, солісти і музичні колективи з України, Польщі, Німеччини, США. Це Operafest Tulchyn, який вже втретє проходить у маленькому Тульчині в Палаці Потоцьких. Просто неба і для всіх охочих. А таких я сьогодні побачив чимало.

Люди – з різних міст, різного віку і професій. З малечею, з батьками – цілими родинами. Маленьке місто - велике враження! І це теж ефект децентралізації», - йдеться в його дописі.




Переглядів: 2483
Поширень: 0

Останні новини