В шаховому турнірі «1st Vinnytsia International Golden Youth Cup» розіграють рекордні пів-мільйони гривень

У період з 3 по 7 липня 2019 року у Вінниці пройде наймасштабніший шаховий турнір для дітей «1st Vinnytsia International Golden Youth Cup».

І справа навіть не в тому, що місцем для гри стане Льодова арена торгівельно-розважального центру «Мегамолл», яка може вмістити 1000 осіб, із трибуною для глядачів місткістю 550 осіб, сучасними системами вентиляції, кондиціонування та протипожежної безпеки, десятками брендових магазинів, затишних кафе, численних розваг для дітей, а ще й у фантастичному призовому фонді. Дітлахи зможуть посперечатися, хто кращий у 5-ти категоріях, до 6,8,10,12 та 14 років відповідно.

Кожна категорія передбачає призи. Серед них не тільки вражаючі грошові суми, а й приємні шахові сюрпризи – годинники, книги, міксовані набори провідної компанії із виробництва шахового оснащення Європейської якості «Chess Evolution».

Змагання буде внесено до Книги рекордів України!

Гарантований призовий фонд складає 500 тисяч гривень. Передбачено 210 призових місць. Турнір організовує Вінницька обласна федерація шахів на чолі із новообраним Президентом, міжнародним гросмейстером Аркадієм Найдічем. І вже всім зрозуміло, що
він пише перші сторінки новітньої історії розвитку дитячих шахів в Україні.

За словами організаторів, «1st Vinnytsia International Golden Youth Cup» стане революцією для інтелектуальної гри країни. Такого колосального поєднання прагнень до вдосконалення шахової майстерності дітей поряд із фантастичними умовами гри та нечуваним й небаченим донині фінансовим забезпеченням на теренах України не було за всі часи її незалежності, а то й ніколи!



Переглядів: 3902
Поширень: 1

Останні новини