Обласна комісія визначилась з кандидатурами, яких нагородять відзнаками «За заслуги перед Вінниччиною»

Сьогодні, 11 червня, відбулося засідання обласної комісії з питань нагородження відзнакою «За заслуги перед Вінниччиною», до якої входять депутати обласної ради, представники структурних підрозділів облдержадміністрації та громадськість. Дана відзнака – одна з головних премій регіону.

Цього року на розгляд комісії було надано 17 кандидатур. Серед них: вчителі,  краєзнавці, учасники бойових дій на Сході України, керівники підприємств, лікарі, журналісти. Після вивчення поданих резюме та активного обговорення досягнень кандидатур, їх вклад у розвиток Вінницької області відбулося відкрите голосування.     

Відповідно до Положення про конкурс, наступним етапом має бути затвердження даних кандидатур на відзнаку «За заслуги перед Вінниччиною» депутатами обласної Ради на черговій сесії. Лише після того будуть оприлюдненні списки нагороджених.

Нагадаємо, що з метою відзначення жителів Вінницької області за вагомий особистий внесок у розвиток Вінниччини, благодійну, гуманістичну і громадську діяльність на Вінниччині вже котрий рік поспіль нагороджуються громадяни відзнаками «За заслуги перед Вінниччиною».



Переглядів: 2214
Поширень: 0

Останні новини