На Вінниччині для військових провели навчання по застосуванню бойових дронів

З 3 по 8 червня на базі ескадрильї безпілотних авіаційних комплексів військової частини 2269, яка дислокується в місті Калинівка Вінницької області, відбулись навчання з фахівцями повітряної розвідки та груп застосування безпілотних авіаційних комплексів усієї Національної гвардії України.

Гвардійці працювали над удосконаленням організації повітряної розвідки та взаємодії з іншими силовими структурами. Тренувались скорочувати час на розвідку задля успішного виконання бойових завдань у районі проведення ООС та в повсякденній службово-бойовій діяльності.

«Доки в нашій країні йде війна, існує велика потреба у застосуванні безпілотника – бойового птаха, який може зберегти життя нашим солдатам, а також полегшити виконання бойових завдань. Дрони - це один із проявів глобалізації війни. І за цими «пташками» велике майбутнє», - розповів командир екіпажу безпілотних авіаційних комплексів військової частини 3018.

Навчальні збори дали можливість всім учасникам поділитись своїми знаннями, а також бойовим досвідом набутим в зоні проведення ООС. Адже найчастіше, за допомогою дронів ми отримуємо інформацію, яка допомагає врятувати людські життя.



Переглядів: 3095
Поширень: 0

Останні новини