Соціальні робітники Терцентру навчались доглядати за людьми, які хворіють на деменцію, щоб покращити якість їх обслуговування

Працівники Територіального центру соціального обслуговування періодично проходять спеціалізоване навчання для підвищення якості надання послуг літнім вінничанам. 10 – 11 червня соціальні робітники Терцентру навчались на дводенному семінарі «Деменція, її ознаки та основи догляду за дементною людиною». 

Соціальні робітники отримали корисну інформацію щодо розвитку цього захворювання, професійного вигорання робітника, спілкувались на тему  особливості старіння. За словами працівників Терцентру, засвоєні знання значно полегшать спілкування з людьми літнього віку, які зіштовхнулись з даною проблемою, а також дадуть змогу зберегти своє  психічне здоров’я.

Тренінг-семінар для соціальних робітників провела Всеукраїнська благодійна організація «Турбота про літніх в Україні»  в рамках проекту «Інклюзія літніх людей через послуги соціального консультування та передачу Know – How в Україну» у співпраці з Міністерством соціальної політики України, з департаментами соціальної політики низки українських міст та з Діаконією (Австрія) за підтримки Міністерства соціальної політики Австрії.

Довідка

Деменція – синдром стійкого порушення когнітивних функцій у результаті органічного ураження мозку.



Переглядів: 3578
Поширень: 5

Останні новини