«Вінницькі вовки» вибороли золото на турнірі в Угорщині

Нещодавно юні спортсмени клубу «Вінницькі Вовки» повернулися з Угорщини, де взяли участь у Győr International American Football Tournament – міжнародному турнірі з американського футболу. На змагання вирушили одразу дві наших команди – «Вовки» U15 та U13. Суперниками вінничан стали угорські «Акули» із м. Дьєр та «Вовки» з Будапешта. Наші хлопці повернулись додому із золотим кубком!

Підготовку до змагань «Вінницькі Вовки» розпочали кілька місяців тому і відпрацьовували свою практику на товариських матчах з іншими українськими клубами. Для «Вовків U13» угорський турнір став дебютним, адже футболісти вперше взяли участь у змаганнях міжнародного рівня і одразу здобули перемогу. Старші «Вовки» трималися на полі дуже стійко та мужньо, однак, цього разу удача опинилася на боці господарів поля.

За словами головного тренера команди, Євгена Хомина, незалежно від результату усі спортсмени проявили себе як справжні воїни, і кожен з них, безумовно, заслуговує на похвалу. Ігри були дуже напруженими, і всі працювали на полі до останнього, не зважаючи на пекельну спеку та палюче сонце. «З кожним новим матчем команда стає все сильнішою і сильнішою. Розвиток є, і це не може не радувати», – додає Євген.

Весь тренерський штаб задоволений роботою своїх вихованців і вже починає підготовку до наступних ігор. Клуб дякує батькам гравців за допомогу та віру у своїх дітей, а також усім вболівальникам за постійну підтримку.



Переглядів: 4364
Поширень: 0

Останні новини