У Вінниці вп’яте замахнулись на велосипеди «Некст Байк»

Через «Coca Cola» постраждали двоколісні на станції муніципального велопрокату біля технічного Університету.

26-річний водій фірмової вантажівки не розрахував дистанцію. Під час розвантаження товару в магазин — наїхав на станцію «Некст Байк». 4 велосипеди перевернув догори дригом.

До представників фірми-розвізника звернувся представник «Next bike» у Вінниці Олександр Царевський.

«Coca-Cola Ukraine ми прекрасно розуміємо що таке доставка товару (бо самі здійснюємо ре баланс велосипедів). Але коли ось так от, по хамськи, перекривши весь тротуар, перекинувши велосипеди, бо Ваші експедитори короновані особи, яким віра не дозволяє пройти зайвих 10 метрів? Ну то таке, турбота про клієнта, високий сезон, багато доставок... Під’їхали ближче. Але, що заважало Вашим коронованим експедиторам перевернути велосипеди назад? Чи Ви дбаєте про збереження власності Вашої компанії — на решту можна наплювати?» - написав Олександр.

На що компанія відповіла постом вибачення.

На керманича ж, який «впіймав ґаву», склали адмінпротокол. Він сплатить штраф від 360 до 1340 гривень. Крім грошового покарання, водій попросив вибачення перед містянами за свій вчинок.

«Я скоїв помилку, по-другому ніяк не міг заїхати, на майбутнє, буду обережніший і буду берегти міське майно», - пообіцяв водій.



Переглядів: 3166
Поширень: 1

Останні новини