На «Івасикові вогники» запрошують вінничан

22 червня о 20:00, на площі біля Літнього театру в Центральному парку, влаштують вечір пам’яті маленького вінничанина, життя якого забрав рак.

Дату заходу обрали не випадково. Івасику Бедрію цього дня мало б виповнитись 6 років.

Пухлину головного мозку в дитини виявили рік тому.

Задля порятунку Івасика згуртувалось все місто і не тільки. Гроші на дороговартісну терапію для хороброго хлопчати збирали усім миром. Втім, тривале лікування за кордоном – не допомогло. Рак виявився сильнішим. Івасик помер, не вийшовши із коми, 16 червня.

«Ще коли ми проходили лікування в Туреччині, в жовтні 2018 року, синочок раптом сказав мені так: «Папа, я хочу, щоб на мій наступний день народження прийшли не тільки мої друзі, а й твої й мамині, і Машині, щоб це було свято для всіх, щоб було багато друзів»», - розповів на своїй сторінці Фейсбук татко Івасика Володимир Бедрій.

«Усіх, хто допомагав і вірив у його одужання, був з ним серцем, молитвами, та думками. Тому запрошуємо усіх Вас, прийти із дітками. Приносьте із собою лампадки, і ми разом запалимо вогники й створимо велике серце, щоб Івасик побачив його з неба, і зрадів!», - йдеться в анонсі заходу.


Переглядів: 3006
Поширень: 0

Останні новини