Як завантажити відео з Фейсбук

Щодня на Facebook переглядається понад 8 мільярдів відео або 100 мільйонів годин відео. Ці статистичні дані були зареєстровані на початку минулого року, так що уявіть, наскільки великі цифри сьогодні, так як Facebook продовжує рости і кількість самих відео збільшується.

Тепер, здається, ідеальний час, щоб ближче поглянути на відео на Facebook і як використовувати відео, щоб залучити більше шанувальників на платформу. Завдяки тому, що відео в Facebook є пріоритетом маркетологів, ми хотіли б допомогти вам випередити цю тенденцію до зростання. Цю соціальну мережу використовують як для завантаження так і для скачування відео. Щодня з фейсбук скачують майже такий самий об'єм відеоконтенту, який туди “заливають”.

Автоматичне відтворення відео в Facebook триває три секунди. Саме цей час відводиться для того, щоб захопити увагу користувачів і переконати їх у тому, щоб більше дивитися і, можливо, завантажити собі. Таким чином, ваше відео на Facebook має мати потужні перші секунди, які захоплюють аудиторію навіть без звуку. У цьому SaveFrom.net стали майстрами.

Ось як вони це зробили:

Великі мініатюри - SaveFrom завантажує спеціальні ескізи, які роблять чудову роботу по залученню уваги людей під час прокручування їх каналу. Доповніть відео короткими текстовими повідомленнями з описом. Це може бути назва самого відео (якщо це достатньо переконливо). Іноді, в таких описах розповідають, про що йде відео.

Негайний початок: SaveFrom.net не витрачає часу на залучення уваги людей. Загалом, перший кадр вже спрямований на залучення інтересу.

Незважаючи на те, що Facebook зараз автоматично відтворює відео на мобільному каналі новин зі звуком, незрозуміло, скільки людей дивиться відео з звуком, і тим паче скільки користувачів мобільних пристроїв завантажують фейсбук відеоконтент. Користувачі Facebook можуть вимкнути функцію автоматичного відтворення звуку, а відео буде автоматично відтворюватися без звуку, якщо мобільний телефон перебуває в беззвучному режимі.

Існує думка, що більшість користувачів Facebook все ще дивляться відео без звуку. Якщо глядач не може зрозуміти ваше відео без звуку, ви, ймовірно, втратите цю аудиторію та можливість передати її повідомлення.

Щоб запобігти цьому, ви можете додавати підписи до своїх відео через Facebook. Коли ви завантажуєте відео з фейсбук, ви можете завантажити SRT-файл ваших підписів. Також можна додавати підписи до існуючих відео та редагувати його

Facebook надає показники, такі як переглянуті хвилини, перегляди відео та середній час перегляду, які можуть забезпечити чудову інформацію про те, які відео створюють найбільшу кількість контактів із вашими глядачами.


Переглядів: 4716
Поширень: 0

Останні новини