Ігрофікація та квести

Під такою назвою відбувся захід у Молодіжному центрі "Квадрат" 1 липня з метою напрацювання ефективної виховної системи національно-патріотичного виховання дітей та молоді у Вінницькій області.

Під час самого тренінгу спікерка з Маріуполя Александра Воротілова (ГО "Культурно-освітня платформа "Сенс") презентувала квест-гру, яку можна буде проводити в своєму населеному пункті, опираючись на історію та особливості своєї місцевості. 

Приємно було бачити на заході представників освіти, поліції, військових, екологічних активістів, громадських діячів, вчителів та інших. 

Під час заходу розробили чотири невеличкі проекти. Тематика проектів: військова,  релігійно-архітектурна, козацька. За словами експертки це 1/3 розробки повноцінного проекту. Приємно відміти що половина проектів розроблено представниками, які приїхали з Бершаді та Дашева (Іллінецького району) і вони вже фактично можуть бути реалізовані.

Захід відбувся в рамках проекту «Утвердження громадянської позиції та національно-патріотичної свідомості» від молодіжного центру «Квадрат».


Теги: молодь

Переглядів: 2237
Поширень: 1

Останні новини