Більше 30 вінничан скористалися послугою «Муніципальна няня»

З початку цього року в Україні запрацював проект «Муніципальна няня», в рамках якого батькам відшкодовують витрати на послугу з догляду за дитиною до трьох років. Таку ініціативу впровадив Уряд Володимира Гройсмана на початку цього року. 

«У Вінниці вже 32 родини скористалися державною підтримкою на відшкодування послуг няні для дитини віком до 3-х років. Цим сім’ям вже надійшли перші виплати в рамках проекту «Муніципальна няня». З першого липня у з в’язку зі збільшенням прожиткового мінімуму збільшиться і виплата на цю послугу. Вона зросте до 1699 грн», - повідомила директорка департаменту соціальної політики Вінницької міської ради Валентина Войткова.

Бажаючим скористатися послугою «Муніципальна няня» варто звернутися до Прозорих офісів міста, що по вул. Космонавтів, 30 та вул. Брацлавській, 85. 

Необхідно надати ряд документів: заяву про надання компенсації послуги «Муніципальна няня»; копію договору між отримувачем послуги та «Муніципальною нянею»; документи, що підтверджують витрати на оплату няні послуги з догляду за дитиною (може бути чек, розрахункова квитанція, виписка з банківського рахунку); копія свідоцтва про народження дитини; копія паспорта отримувача компенсації послуги «Муніципальна няня»; документ про присвоєння реєстраційного номера облікової картки платника податку заявника; рішення про встановлення опіки (у разі наявності); заяву із зазначенням рахунка, відкритого у банківській установі на ім’я заявника. 

Виплата компенсації здійснюється щомісяця за умови подання заявником до 5 числа місяця в управління соціального захисту населення підтверджуючих документів про витрати на оплату послуги з догляду за дитиною «муніципальній няні».




Переглядів: 3092
Поширень: 2

Останні новини