Існує реальний ризик, що до Парламенту потраплять проросійські політичні гравці, – Саєнко

Реєстрація Клюєва та Шарія кандидатами в народні депутати остаточно засвідчила: до ВРУ активно прориваються сепаратисти, люди, які є відвертими ворогами України і для яких наша держава завжди була лише територією наживи, – про це на своїй сторінці в Фейсбук написав Міністр Кабінету Міністрів України, № 4 у списку партії "Українська стратегія Гройсмана" Олександр Саєнко.

Так Олександр Саєнко відреагував на те, що Центральна виборча комісія зареєструвала кандидатами у народні депутати екс-главу Адміністрації президента Віктора Януковича Андрія Клюєва та проросійського блогера Анатолія Шарія.

Політична партія "Українська стратегія Гройсмана" закликає усіх згуртуватись в протидії реваншу, задіяти усі юридичні і електоральні можливості, щоб до українського парламенту не потрапили ті, хто буде використовувати трибуну і можливості вищого законодавчого органу України аби знищувати нашу державу. Вони не мають жодного ні морального, ні юридичного права на статус народного депутата, – написав Саєнко.

Також він перестеріг, що сьогодні існує реальний ризик того, що до Парламенту все ж потраплять цинічні і досвідчені проросійські політичні гравці - не ті, то інші.

"Вже зараз ми маємо бути готові протиставити їм наше справжнє лідерство, чітку проукраїнську державницьку позицію і здатність протидіяти будь яким їх атакам, інтригам і провокаціям", – написав далі у своєму пості Олександр Саєнко.




Переглядів: 2137
Поширень: 0

Останні новини